13 de abril de 2020
13.04.2020
Diari de Girona

Multen cent persones a Sant Feliu de Guíxols per anar a la segona residència

L'Ajuntament va reforçar amb tanques alguns punts de la ciutat per impedir el pas i la policia local va iniciar un dispositiu de control aleatori

12.04.2020 | 23:52
Multen cent persones a Sant Feliu de Guíxols per anar a la segona residència

Un centenar de persones que intentaven arribar a les seves segones residències a Sant Feliu de Guíxols han estat denunciades durant els tres últims dies de Setmana Santa per la policia local del municipi, segons va explicar ahir a Catalunya Ràdio l'alcalde, Carles Motas, mentre lamentava que, tot i l'estat d'alarma, tants segons residents «incívics» hagin intentat evitar el confinament.

Abans dels festius de Setmana Santa, l'Ajuntament va reforçar amb tanques alguns punts de la ciutat per impedir el pas i la policia local va iniciar un dispositiu de control aleatori per evitar les males pràctiques que s'han produït igualment. L'alcalde va assenyalar que també s'ha establert una «operació sortida» per poder controlar les persones que tornin a les seves primeres residències: «Hem muntat una operació sortida que no havíem muntat mai. Hem tancat carrers i accessos però la picaresca existeix, hi ha gent que ha fet gimcanes i safaris per mantenir l'egoisme i escapar-se», va comentar. L'import d'aquestes sancions és de 601 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook