Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Girona quan circulaven per la carretera N-II al terme de Fornells de la Selva (Gironès) amb més de 4,5 quilos de marihuana a l'interior del cotxe.

Segons informa la policia catalana, els detinguts tenen 31 i 25 anys, tots dos són de nacionalitat espanyola, i estan acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Els fets van tenir lloc divendres passat cap a les 20.30 hores, quan una patrulla que controlava el compliment de les mesures de confinament va detectar el vehicle i els seus ocupants, els quals, en advertir-ho, van realitzar una maniobra evasiva.

Els agents van interceptar poc després el vehicle i, davant el nerviosisme mostrat pel conductor i el seu acompanyant, van procedir a registrar-lo per la possibilitat que s'hagués comès algun delicte.

Al maleter hi van trobar dues bosses de plàstic precintades que desprenien una forta olor de marihuana i al seu interior hi havia 4,650 quilos de cabdells d'aquesta planta.

Els dos detinguts, als quals també es va denunciar per incomplir les mesures de confinament i un té antecedents, van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.