Gairebé cinc mesos després de ser atropellada, la regidora de Palamós Pilar Arxé, ha rebut l'alta hospitalària i ha pogut tornar al seu domicili. Segons va informar ahir Ràdio Palamós, l'edil de Junts per Catalunya té previst reincorporar-se a la seva tasca municipal per via telemàtica a causa del confinament.

Arxé va ser atropellada el 23 de novembre passat. Segons el mitjà de comunicació palamosí, els fets van tenir lloc que la regidora es dirigia amb el cotxe al Museu de la Pesca per assistir a la conferència inaugural del nou curs acadèmic de la Càtedra d'Estudis Marítims de la Universitat de Girona (UdG). Quan es trobava a l'autovia C-31 es va trobar un accident en el qual dos vehicles havien col·lidit. L'edil es va aturar per conèixer la situació dels afectats, però en baixar del seu cotxe va ser envestida per una per un altre vehicle que circulava en la mateixa direcció, i que fugir del lloc sense aturar-se.

La regidora va quedar ferida greument i va ser traslladada a l'hospital de Palamós, on la van haver d'operar de diferents fractures a les cames, motiu pel qual ha hagut d'estar un llarg període, primer a l'hospital i després al centre Palamós Gent Gran. Ara, està previst que pugui seguir recuperant-se a casa seva.