17 de abril de 2020
17.04.2020
Diari de Girona

Als hospitals gironins hi ha 540 ingressats per coronavirus, 71 en estat greu

Salut informarà dels contagis i morts a la Regió Sanitària amb el còmput de Catalunya que es publica cada nit

17.04.2020 | 19:39
Als hospitals gironins hi ha 540 ingressats per coronavirus, 71 en estat greu

540 persones estan ingressades en hospitals de les comarques gironines per coronavirus, 31 menys de les que hi havia hospitalitzades ahir. D'aquests pacients, 71 estan en estat greu, quatre menys que ahir. Diàriament el Departament actualitza les dades territorials d'afectacions de la covid-19. Però segons informa Salut, a partir d'ara els contagis i defuncions a la Regió Sanitària de Girona es donaran a conèixer dins el còmput global de Catalunya que el Departament publica cada nit. I que d'acord amb els nous paràmetres, també inclou dades funeràries de morts domiciliàries o en residències. Salut, però, sí que informarà abans dels pacients hospitalitzats, dels professionals sanitaris infectats per la covid-19 i de les altes.

Així, segons les dades facilitades per Salut ara per ara, a banda de les persones hospitalitzades, també hi ha 456 professionals sanitaris contagiats, dinou menys que ahir i que consolida la tendència a la baixa d'afectacions entre els empleats que va començar el dia 10 d'abril. Des d'aleshores, s'ha passat dels 548 afectats del dia 9 als 456 actuals (92 menys).

Una altra tendència positiva que mostren les dades és l'increment diari en el nombre d'altes hospitalàries. En concret, en les darreres 24 hores n'han fet 67 i el total acumulat és de 1.091.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook