La Catedral de Girona oferirà les misses dominicals a través d'internet durant el confinament. Aquesta idea s'origina arran que una mitjana de prop de 200 espectadors van seguir en streaming, durant la Setmana Santa passada, les celebracions litúrgiques des de la Catedral de Girona presidides pel Bisbe de la ciutat.

Arribant a pics de fins a més de 300 espectadors, els vídeos de les sis retransmissions, que es troben penjats al canal de YouTube del Bisbat, ja superen les 7.300 visualitzacions.

Davant la bona acollida d'aquesta iniciativa, i amb la previsió que el confinament s'allargui encara indefinidament, el Bisbat de Girona ha decidit continuar oferint aquest servei durant tot el temps litúrgic de la Pasqua i, per tant, es podran seguir les misses del diumenge des d'aquest pròxim 19 d'abril, corresponent al segon diumenge de Pasqua i fins al 31 de maig, que se celebra la festivitat de la Pentecosta.

De la mateixa manera que durant la Setmana Santa, les celebracions es faran a porta tancada i es podran seguir per internet a través del canal de YouTube del Bisbat de Girona. Les retransmissions de les misses es faran a les 11.00 h del matí.