El geriàtric Les Oliveres de Sant Gregori ha registrat la segona mort per coronavirus en el que portem de pandèmia. Segons ha informat l'alcalde del municipi, Joaquim Roca, actualment hi ha divuit casos positius de covid-19en el centre i 21 persones més es troben aïllades pendents de tenir el resultat de les proves PCR que se'ls ha practicat. En total, s'han hospitalitzat sis malalts i quatre més s'han derivat a altres centres habilitats, mentre que 29 usuaris de la residència no presenten cap símptoma. Des de l'Ajuntament de Sant Gregori han fet arribar més testos per tal de poder fer als avis del geriàtric i s'ha gestionat l'arribada de material de protecció a les residències Les Oliveres i Els Avets.

En relació a tot el municipi, s'ha detectat un total de 28 casos positius per coronavirus. A més, també s'ha distribuït més material de protecció i prevenció als comerços del municipi com pantalles protectores i gel hidroalchòlic.

Finalment, el consistori ha entregat els aparells de connexió a Internet i ordinadors portàtils per als alumnes de diferents centres escolars del municipi de Sant Gregori, necessaris per seguir el tercer trimestre de forma telemàtica.