La Fageda disposa des de fa un parell d'anys d'uns nous terrenys ubicats al mateix municipi de Santa Pau i també dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Propers al Volcà Rocanegra, pertanyen a la finca coneguda com La Coromina i sumen en total unes 22 hectàrees de conreu. La novetat és que des de la tardor del 2019 ja s'han posat en funcionament amb l'objectiu principal de millorar l'autoabastament alimentari de les vaques de l'entitat.

La major part dels camps s'utilitzaran per a plantar-hi dos cereals farratgers en rotació. Ordi a l'hivern i blat de moro a l'estiu. Esperem recollir entre 500 i 600 tones d'ordi, que aniran a la finca El Casals per ser ensitjades.

Pel juny sembraran blat de moro i el recolliran entre setembre i octubre. La previsió és recollir la mateixa quantitat de blat de moro que d'ordi. Preveuen que amb els cereals que recolliran tindran cobertes el 90% de les necessitats.

La resta d'espai agrícola de la finca, 5 hectàrees, serà destinat a la producció d'herba de prat per a les vedelles i les vaques seques.