28 de abril de 2020
28.04.2020
Diari de Girona

tasta girona Una campanya per ajudar bars i restaurants en la seva reobertura

27.04.2020 | 23:30
tasta girona Una campanya per ajudar bars i restaurants en la seva reobertura

L'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG) ha llançat una campanya que porta per nom Tasta Girona.

Aquesta és una campanya de promoció que vol donar a conèixer i dinamitzar els restaurants i bars de l'AHTRG, així com ajudar a potenciar les reserves, en el moment en què puguin tornar a obrir les seves portes al públic, després del confinament causat pel coronavirus.

D'altra banda, aquesta campanya ofereix a les empreses que actualment estan obertes l'oportunitat de poder premiar i/o incentivar els seus treballadors per la seva feina, esforç i pel servei que donen a tota la societat en aquests moments. Per tal de poder complir aquest doble objectiu, l'Associació dona la possibilitat a les empreses que ho desitgin d'adquirir tiquets per repartir entre els seus treballadors, que podran bescanviar en els establiments de restauració associats, per un àpat.

Aquesta fórmula permetrà que les empreses gironines que estan en actiu mostrin un reconeixement envers els seus empleats i, alhora, ajudarà a omplir els establiments de restauració un cop es tornin a posar en funcionament. En el seu llançament, diverses empreses han apostat per aquesta iniciativa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit