Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat dos lladres, un d'ells menor d'edat, just després d'entrar a robar a un habitatge de Sant Feliu de Guíxols. Els arrestats tenen 17 i 23 anys, són de nacionalitat marroquina i veïns de la mateixa població. Els Mossos van rebre l'avís divendres cap a les quatre de la tarda d'un veí que alertava que havia vist dos joves amb actitud vigilant prop de les cases i que, després, havien saltat una tanca perimetral i havien forçat una porta per intentar accedir a un domicili. Dues patrulles es van desplaçar fins al lloc i van localitzar al carrer Bateries, proper al lloc, dos joves que coincidien amb la descripció dels sospitosos.

Quan els dos joves van detectar la presència policial, van fugir corrent. Poc després, els agents els van interceptar i detenir com a suposats autors d'un robatori amb força.

El menor d'edat va quedar a disposició del seu representant legal després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra i haurà de presentar-se davant de la Fiscalia de Menors de Girona quan el requereixin. L'altre detingut, que té antecedents, també va quedar en llibertat després de declarar en dependències policials a l'espera que el citi a declarar el jutjat de Sant Feliu de Guíxols.