Els serveis d'atenció a dones en situació de violència masclista de Treball, Afers Socials i Famílies han fet 3457 atencions telemàtiques a dones i 669 a infants i adolescents a tot Catalunya, des que va començar el confinament. Setmanalment s'han fet una mitjana de 576 atencions a dones i, pel que fa a les atencions a infants i adolescents, les professionals han fet 669 atencions, és a dir, una mitjana de més de 111 atencions per setmana.

Les treballadores dels Serveis d'Intervenció Especialitzada (SIE), un servei gratuït d'atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació, fan un seguiment telefònic a totes les dones i infants i adolescents que són atesos habitualment en aquests serveis. Amb especial cura per mantenir el contacte amb totes les dones usuàries dels seus serveis que conviuen amb l'agressor, que són un total de 219 dones, de les quals 138 tenen fills i filles.

Entre el 16 de març i el 27 d'abril han rebut 156 noves sol·licituds d'atenció per a dones en situació de violència masclista i 15 per a infants i adolescents. Durant aquest període els SIE han hagut de fer 284 atencions d'urgència.

Finalment, en aquest període s'han fet 124 derivacions i 1.311 coordinacions amb altres serveis. Aquestes xifres són similars a les que es registraven abans del confinament.