L'oposició de Blanes en bloc (JxCat, Cs i PSC) va carregar ahir contra l'equip de govern (ERC i Comuns), al qual van acusar de fer «acusacions falses» i d'utilitzar el servei de comunicació municipal «amb finalitats partidistes».

A través d'un comunicat conjunt, les tres formacions van fer aquesta crítica en referència a una comunicació enviada per l'Ajuntament sobre la posada en marxa d'un «Calendari del Contribuent» modificat per combatre l'impacte de la covid-19.

En el document s'explicava que «s'han pogut ajornar algunes taxes, però de moment encara no pot incloure altres mesures per donar suport a l'activitat econòmica, perquè l'equip de govern no ha rebut el suport de l'oposició», unes afirmacions que segons els tres grups municipals són «rotundament falses». «En cap moment s'ha entrat a valorar cap mesura, ja que el Govern les ha presentat directament a la nota de premsa», van matisar els partits, tot assegurant que l'única proposta del govern blanenc va ser «la petició de 14,5 milions d'euros a una entitat bancària, sense cap mena de full de ruta que marqui en què i com han d'anar destinats».

Cs, PSC i JxCat també va aprofitar per carregar contra la gestió política de l'equip de govern que van titllar de «fracàs» i van assenyalar que amb el comunicat difós dimecres sobre el «calendari del contribuent» han «traspassat la línia vermella del que considerem que ha de ser una política municipal responsable i al servei de la ciutadania».

Finalment l'opisició en bloc també va retreure als republicans i als comuns que facin un ús «partidista» del servei de comunicació municipal. «És intolerable», van remarcar els grups municipals, per demanar tot seguit que s'elabori un pla de comunicació local que garanteixi la neutralitat política.

Per tot plegat, Cs, el PSC i JxCat va puntualitzar que estan a l'espera d'una «contundent rectificació» per part de l'equip de govern blanenc.