Un vianant ha mort atropellat aquest dimarts a l'AP-7 a l'altura de Salt , segons informa el Servei Català del Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís cap a dos quarts i mig de sis de la matinada.

Segons la policia catalana, la víctima havia estat circulant amb bicicleta per l'autopista sense llum. Una pràctica totalment prohibida -anar amb bicicleta- per aquesta via ràpida.

La víctima era R.G.C., un jove de 22 anys, de nacionalitat hondurenya i veí de Girona.

La bicicleta, però, ha estat localitzada en bon estat recolzada en una barrera de seguretat.

La via ha quedat tallada en sentit sud durant una estona, posteriorment s'ha obert un carril i la circulació s'ha normalitat poc abans de dos quarts de nou del matí. Amb aquesta ja són 35 les persones que han mort en accident de trànsit aquest 2020 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

A causa de l'accident, s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions del Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Es tracta del primer accident de trànsit mortal

A Girona, es tracta de la vuitena víctima mortal d'un sinistre viari des de principis d'any si es tenen en compte els ocorreguts en vies urbanes i interurbanes.