05 de maig de 2020
05.05.2020
Diari de Girona

Trobada amb vida la dona de 72 anys que buscaven a Calonge des de diumenge

S'ha localitzat sana i estàlvia a la zona de Cabanyes

05.05.2020 | 09:31
La desapareguda amb els seus familiars, poc després de ser localitzada

La dona de 72 anys desapareguda des d'aquest diumenge a Calonge ha estat localitzada aquest matí caminant a prop de la GI-6612.

Un testimoni que estava per la zona l'ha trobat poc abans de les nou del matí, a la zona del Molí Cremat, a prop de la urbanització de Cabanyes, on se la buscava.

La dona,Maria del Carme Ametller, presenta un bon estat de salut però el SEM li ha practicat una revisió i també l'ha traslladada a l'hospital de Palamós perquè li facin un reconeixement mèdic més a fons.

L'avís de la desaparició el va donar un familiar de la dona aquest diumenge a la tarda. Va explicar que no se'n tenia notícia i que havia d'estar per la zona de la urbanització de Cabanynes. Des de llavors, es va activar un dispositiu de recerca per terra i aire.

En el qual hi ha na participat els Bombers, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, ADF, Agents Rurals, Protecció Civil i voluntaris que coneixien molt la zona.

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i en especial la Policia Local i els familiars de Maria del Carme agraeixen en un comunicat la implicació de totes les persones que han treballat intensament per poder trobar-la.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook