06 de maig de 2020
06.05.2020
Diari de Girona

La UdG organitza una fira virtual d'ocupació amb més de setanta empreses inscrites

Vol connectar estudiants, antics alumnes i gent que busqui feina amb el mercat laboral

05.05.2020 | 23:14
La UdG organitza una fira virtual d'ocupació amb més de setanta empreses inscrites

La Universitat de Girona (UdG) organitza la primera Fira Virtual d'Ocupació per connectar estudiants, antics alumnes i persones que busquen feina amb el mercat laboral. La fira, impulsada pel servei UdG Ocupació, compta amb més de 70 empreses de les comarques gironines. Tindrà lloc el 13 i 14 de maig al web www.firaocupacioudg.com. També hi haurà un programa ampli de càpsules, ponències i tallers d'orientació en línia. La vicerectora d'Estudiants i Inserció Laboral, Laura Vall-llosera, remarca que la fira respon a la «voluntat de la UdG de continuar «dinamitzant i facilitant l'ocupació» en el marc de la crisi sanitària «a la qual ens està abocant la covid-19 i les seves conseqüències econòmiques i socials».

La Universitat de Girona, a través del servei UdG Ocupació, organitza la primera Fira Virtual d'Ocupació, on participaran més de 70 empreses de les comarques gironines que busquen incorporar personal. La iniciativa neix amb l'objectiu de connectar estudiants, antics alumnes i persones que estiguin en un procés de cerca de feina amb les empreses inscrites a l'esdeveniment que se celebrerà el 13 i 14 de maig a través del portal web www.firaocupacioudg.com. Durant l'esdeveniment virtual, les empreses oferiran ofertes de feina i disposaran de xats en directe per poder interactuar amb els visitants.

La Fira Virtual d'Ocupació comptarà, a més, amb un programa de càpsules ponències i tallers d'orientació en línia que s'organitzaran a través de 4 grans sales: Sala 1 d'orientació i formació contínua, Sala 2 d'emprenedoria i autoocupació, Sala 3 d'habilitats i competències i Sala 4 d'espai empresa. Les persones interessades a participar a la primera Fira Virtual d'Ocupació de la Universitat de Girona s'hi poden inscriure fins al mateix dia de l'esdeveniment a través de la pàgina web.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook