Tot i l'important descens de delictes que han patit les comarques gironines arran del decret de l'estat d'alarma, els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detectar durant la segona quinzena del mes d'abril un petit repunt de robatoris de motocicletes i ciclomotors estacionats a la ciutat de Girona. La majoria dels robatoris van succeir a la zona de l'Eixample. Uns vehicles que es trobaven sobretot aparcats al carrer. I és que arran de la situació d'estat d'alarma i de l'inici del confinament els propietaris no l'usaven gaire i, per tant, es van convertir en un botí llaminer pels lladres.

Els Mossos de Girona han rebut la denúncia de fins a nou robatoris d'aquests vehicles motoritzats a la ciutat -fins al dia 7 de maig.

Ràpidament van obrir una investigació que els va portar a finals d'abril, quan van poder comprovar que set de les motos van aparèixer abandonades o amagades per diferents carrers i patis interiors del barri del sector Est, de la Font de la Pólvora.

Els policies van poder comprovar que moltes d'elles havien acabat desmuntades en peces. Però també en van recuper algunes que estaven molt brutes de fang d'haver-les fet servir, i algunes amb les matrícules modificades per no poder ser identificades.

Fins aquest divendres, els Mossos d'Esquadra compten amb nou denúncies de motos robades a Girona ciutat durant l'estat d'alarma. D'aquestes, els agents de la comissaria de Girona n'han pogut recuperar sis i les ha pogut lliurar als seus propietaris. Una de les motocicletes es dona el cas que la va poder recuperar el mateix propietari al Barri de la Font de la Pólvora. Malgrat la recuperació dels vehicles, busquen els autors.