Un home de 43 anys ha apunyalat el seu pare de 74 aquesta tarda al seu domicili a Olot després d'una discussió. Els Mossos d'Esquadra han arrestat el presumpte agressor.

Els fets s'han produït pels vols de les quatre de la tarda al barri de Sant Cristòfol de les Fonts, al carrer amb el mateix nom. En el domicli s'ha produït una discussió, en el transcurs de la qual el fill ha agafat una arma blanca i li ha clavat una ganivetada al lateral del tòrax i un altre al cap. Les ferides no revestien gravetat i el SEM l'ha evacuat fins l'Hospital d'Olot.

Ja va ser condemnat a presó per disparar-li un arpó de pesca

El detingut aquesta tarda ja va ser condemnat fa uns anys per disparar un arpó de pesca al seu progenitor. Aquells fets es remunten al març de 2011, quan l'agressor i el seu pare es van discutir per 20 euros. La discussió verbal va anar pujant de to fins que Chergui va anar a buscar un fusell de pesca submarina que guardava al seu dormitori i va disparar contra el seu pare.

L'Audiència de Girona el va acabar condemnant a tres anys de presó per un delicte d'agressions amb diferents agreujants, descartant un delicte de temptativa d'homicidi que hauria comportat una pena superior.

L'historial d'agressions violentes de Chergui no acaba aquí, ja que també havia estat condemnat anteriorment agredir una parella a cops de martell.