Aquesta propera setmana, l'Ajuntament de Blanes continuarà amb el repartiment de mascaretes quirúrgiques de protecció per al coronavirus. L'objectiu d'aquesta nova campanya és lliurar-ne un total de 4.000 entre la població.

Aquests darrers dies, l'Ajuntament havia estat repartint mascaretes als usuaris del transport públic i a persones vulnerables del municipi, i amb aquest nou repartiment es pretén ampliar-ho a tots els veïns, anant barri per barri.

Els Agents Cívics, adscrits a la Policia Local de Blanes, sota coordinació de Protecció Civil, les repartiran a peu de carrer, tal com havien fet fins ara a les parades de bus de la plaça d'Espanya i la plaça Catalunya, l'estació de tren, l'estació d'autobusos, davant el mercat d'Abastaments de Mas Enlaire i davant del CAP-1.

Mascaretes quirúrgiques

Amb el nou radi d'acció, cada dia es repartiran mascaretes a un lloc diferent del municipi, i de manera itinerant es lliuraran als diferents veïnats de Blanes fins arribar a cobrir tota la població.

Amb aquesta acció, Blanes espera tenir coberts tots els barris de la vila la porpera setmana, tot i que dependrà de com evoluciona la tasca que es vol dur a terme.