Ahir va morir el fins ara alcalde de Campelles, Joan Dordas, després d'una malaltia contra la qual estava lluitant, als 65 anys. Dordas afrontava el seu tercer mandat com a alcalde del municipi de la Vall de Ribes, després de guanyar les eleccions del maig del 2019, per ERC- Acord Municipal.

Dordas va assumir el càrrec de batlle l'any 2011, formant part d'una candidatura del PSC. El 2015 va accedir a un segon mandat, presentant-se sota les sigles d'Independents de Campelles, llista vinculada al partit republicà. Dordas també ha estat conseller comarcal al Ripollès. En aquest mandat, formava part del grup d'Esquerra Republicana, actualment a l'oposició del Consell.

La transcendència pública de Joan Dordas, però, va anar més enllà de la seva vessant en la política. Dordas va estar molt vinculat al futbol. De fet, va presidir la Ribatana Club de Futbol. També era una cara molt visible en la seva tasca com a ramader a la vall i a la comarca.

Alhora, va ser un col·laborador assidu dels mitjans de Corisa Media Grup, i va participar en infinitat de tertúlies d'actualitat a Televisió del Ripollès.