Molló Parc, un recinte amb uns 150 animals del Pirineu i un espai annexa d'aventura, està passant per moments d'incertesa des que va tancar portes el 13 de març per l'emergència sanitària de la covid-19. L'empresa està esperant el desconfinament de l'àrea metropolitana de Barcelona, la zona d'on provenen la majoria de visitants que tenen, per reprendre l'activitat. Cada any reben uns 43.000 visitants.

A més, han presentat un ERTO que afecta la meitat de la plantilla (l'altra meitat s'ocupa del manteniment i cura dels animals) però esperen poder-los reincorporar de forma progressiva en funció de com vagin les reserves. De moment, ja estan rebent algunes peticions per allotjar-se als apartaments.

El recinte fa 12 hectàrees situades en una vessant de muntanya amb 35 espècies diferents en semillibertat, com ara cabirols, ossos, un linx i un llop. L'aturada d'activitat ha deixat en suspens algunes inversions previstes per aquest any, com ara tallers ambientals i més panells informatius per reforçar la vessant pedagògica.

Per contra, l'allotjament a les quatre cases que tenen creuen que serà un «valor afegit» per atraure visitants que apostin per turisme de natura, explica l'administradora del parc, Ester Solé. I aquest dies ja han començat a «tenir moviment». Malgrat tot, admeten que la incertesa hi és.