Llagostera va ser un dels primers 44 municipis catalans seleccionats per la Comissió Europea per participar en el programa WiFi4EU, dotat amb una aportació de 15.000 euros per a la instal·lació de diversos punts d'accés gratuït a internet. Aquest import va desinat directament a l'empresa certificada que s'ocupa de la instal·lació.

En total s'han instal·lat 12 punts, 7 d'exteriors i 5 d'interiors, que donen cobertura i accés gratuït a internet a diversos espais públics i equipaments municipals. Concretament pot fer-se des de la plaça del Castell, la plaça Catalunya, la plaça August Vidal, el parc de l'Estació, l'interior i l'exterior del pavelló d'esports Josep Mir així com des del camp de futbol i la piscina municipal. També el Local Social de la Caixa, la Sala de Plens, la llar d'avis i el teatre Casino.Per accedir a la xarxa cal seleccionar el punt d'accés corresponent i validar l'accés al portal captiu identificatiu de la xarxa WiFi4EU. La velocitat de la connexió és d'uns 30Mbps.

Llagostera va ser un dels primers 44 municipis catalans seleccionats per la Comissió Europea per a participar en el programa WiFi4EU dotat amb una aportació de 15.000 euros per a la instal·lació de diversos punts d'accés gratuït a internet. Aquests 15.000 euros van directament de la Unió Europea a l'empresa certificada que s'ha ocupat de la instal·lació, en aquest cas Sintelec."Aprofitant el desplegament d'aquesta xarxa WIFI des de l'Ajuntament estem estudiant la possibilitat de poder ampliar la cobertura d'accés a internet a zones fosques on els operadors de telecomunicacions tradicionals no donen servei i no tenen previst desplegar infraestructura de fibra òptica, com per exemple veïnats de pagès i algunes urbanitzacions allunyades del nucli urbà" tal i com ha explicat el regidor de Noves Tecnologies, Eduard Díaz.