El PSC de Sant Julià de Ramis ha escrit una carta per fer arribar a tots els ciutadans i ciutadanes del municipi on es posa sobre la taula la feina dels socialistes durant aquest any, i on també es valoren els 365 primers dies de mandat del govern de Marc Puigtió (ERC), que, segons afirmen, «han anat marcats per una falta de col·laboració i receptivitat».

El PSC de Sant Julià, tot i que aquest primer any ha estat pràcticament a l'entesa amb el govern per la seva unilateralitat, vol allargar la mà al govern per poder col·laborar «en la millora del poble i el benestar dels seus ciutadans».

Propostes rebutjades

Els socialistes declaren que durant aquest any han treballat en diferents propostes de diferents àrees de l'Ajuntament que no han estat ateses pel govern. «Hem demanat repintar els passos de zebra de Medinyà i la urbanització Les Comes, que comporten un perill per als vianants, la neteja de les males herbes del Golf, la renovació del sòl del parc infantil de Can Matas al Pla de Baix o la reparació dels sotracs del carrer Sant Jordi de Montagut, que comporten un perill. No hi ha hagut cap actuació del govern per resoldre aquests problemes», han explicat els membres del PSC.

Els socialistes, d'altra banda, també han donat les gràcies als 264 votants que van tenir el 2019 i han afirmat que «malgrat tot, la nostra il·lusió i empenta per seguir treballant per Sant Julià té força i és ferma».