Creu Roja Girona ha repartit 53 tauletes entre famílies vulnerables de les comarques gironines per reduir la bretxa digital. A més, també han distribuït 156 targetes amb connexió a Internet per facilitar-los que puguin seguir el ritme escolar des de casa. Això ha permès que 59 nens puguin participat en el projecte de Promoció de l'Èxit Escolar que es fa a través de videotrucades, durant l'estat d'alarma. El projecte es desenvolupa durant el curs acadèmic oferint activitats de suport educatiu, social i d'oci a infants i joves d'entre 8 i 16 anys en famílies vulnerables. Amb aquest programa es vol lluitar contra el fracàs escolar i reduir el risc d'exclusió social.

Durant la crisi sanitària, les activitats de suport s'han traslladat al món digital i amb el lliurament de les tauletes es garanteix el seu seguiment. A més, també representa un espai de socialització per als petits durant el confinament.

D'altra banda, Creu Roja ha distribuït 476 pacs de material escolar perquè els nens puguin seguir les activitats escolars des de casa.