Un home va quedar ahir en estat greu després de ser atropellat per un cotxe en un pas de vianants del passeig Mossèn Constans de Banyoles. Segons va informar el consistori, els fets van passar cap a les deu del matí a l'altura del carrer Simó Dusay -davant la fleca de Can Padrés-, quan un vehicle que anava en direcció a l'Estany va atropellar un home de mitjana edat que en aquell moment estava travessant el pas de vianants. El conductor va aturar el cotxe i va socórrer la víctima.

Fins al lloc s'hi van desplaçar la Policia Local i els serveis d'emergències, entre els quals l'helicòpter medicalitzat del SEM, que va aterrar a la placeta situada davant clínica Salus Infirmorum, coneguda popularment com l'aspirina. El ferit va ser traslladat en estat greu fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ahir es trobava ingressat a l'UCI amb pronòstic reservat.

El conductor es va sotmetre a una prova d'alcoholèmia que va donar negatiu. La Policia Local ha obert una investigació per aclarir les causes de l'atropellament.