02 de juny de 2020
02.06.2020
Diari de Girona

Absolt definitivament el «Rambo de la Cerdanya» a Andorra

El Tribunal Superior considera que no es pot acreditar que cometés cap delicte al país

01.06.2020 | 23:21
Absolt definitivament el «Rambo de la Cerdanya» a Andorra

Nova noticia positiva per al veí de Pi Martí Cots Saleta. La sala penal del Tribunal Superior ha absolt ara de forma definitiva el conegut com a «Rambo de la Cerdanya» pels delictes que se li imputaven de la seva última visita al Principat, el desembre del 2018. Tal com ja va dictaminar el novembre de l'any passat el Tribunal de Corts, ara el màxim òrgan judicial andorrà ha coincidit que no es pot acreditar que Cots hagués comès cap delicte a Andorra.

En l'aute dictat pel Tribunal, apunta que a pesar de l'absolució, la justícia del principat no li tornarà els diners que se li van comissar en territori andorrà, uns 17.000 euros, un vehicle que havia estat pressumptament robat, i armes, perquè aquests bens estan encara embargats per ordre de la justícia espanyola, on encara té causes pendents perquè la fugida a Andorra va ser posterior a un atracament en un hotel de Masella.

D'altra banda, pel que fa a una possible acusació de delictes de blanqueig de capital, el Tribunal Superior andorrà ho ha refusat de ple.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook