La Fundació Vimar, dedicada al suport de les persones discapacitades del Baix Empordà, deixarà la seu ubicada al carrer Orient de Palamós i es traslladarà a un edifici de titularitat municipal a Sant Antoni de Calonge.

En el seu últim ple extraordinari, l'Ajuntament de Calonge va aprovar la cessió gratuïta dels dos locals i un aparcament de l'edifici Unió per poder ubicar-hi la seu social de la fundació. L'acord va ser aprovat amb els vots a favor d'ERC, JuntsxCat, PSC, Avancem, Republicans, Partit Popular i l'abstenció de la CUP.

L'acord de Calonge va ser posat sobre la taula del ple ordinari de Palamós del dia 19 de maig. La regidora Yolanda Aguilar (PSC-CP) va definir la Fundació Vimar com un «referent» al Baix Empordà, i va preguntar si «de veritat no han trobat un emplaçament a Palamós» a l'equip de govern d'ERC-Palamós i Sant Joan.

L'alcalde, Lluís Puig , va explicar que la Fundació Vimar que el local del carrer Orient se li ha fet petit. Va afegir que havien buscat solucions, però que ara no disposen d'un local per cobrir les necessitats de Vimar.