Els Mossos d'Esquadra han resolt deu furts en establiments d'alimentació d'arreu de Catalunya, dos dels quals comesos a Salt i Hostalric. En aquests moments, el lladre està complint condemna al Centre Penitenciari de Ponent per una altra causa. El valor dels productes furtats per l'home ascendeix prop de 6.000 euros.

Segons la policia, el lladre és un home de 27 anys i de nacionalitat romanesa, que es troba ingressat a presó per una altra causa. És un home de qui al febrer constaven 32 antecedents policials per delictes patrimonials per diferents cossos policials.

La majoria dels deu furts es van cometre entre els mesos de gener i febrer d'enguany en quatre botigues de Barcelona, dos de l'Hospitalet de Llobregat i una d'Altafulla, Salt, Tortosa i Hostalric. L'investigat utilitzava sempre el mateix modus operandi. En tots els casos, omplia el carret de la compra amb productes d'alt valor econòmic, majoritàriament begudes alcohòliques, i esperava el moment que no hi hagués vigilància per marxar del local. Com que mai furtava productes de primera necessitat, els Mossos van sospitar que tot allò que furtava ho venia al mercat il·legal. Els Mossos van relacionar les deu denúncies dels diferents establiments i el total del valor del producte furtat ascendia prop dels 6.000 euros.

Gestions posteriors van determinar que el sospitós era un home que estava pres al Centre Penitenciari de Ponent.