Els socialistes figuerencs presentaran una memòria ampliada, una nota de càrrec i un certificat amb el compte justificactiu dels fons públics rebuts pel grup municipal. Ho van anunciar en un comunicat fet públic ahir. Segons ells, ho faran per respondre a la demanda d'intervenció de l'Ajuntament de Figueres a diversos grups municipals perquè detallin encara més «certes despeses».

Expliquen que en el seu moment el grup municipal del PSC de Figueres va presentar la justificació de les despeses del grup segons marquen les diferents lleis que intervenen en aquesta qüestió. Apunten que ho van fer sobre la base del mateix procediment que segueixen fan els grups municipals del PSC a la resta de municipis de Catalunya.

Exposen que no han de retornar cap quantitat de diners i que a més de presentar una nota de càrrec i ampliar la memòria justificativa, aportaran un certificat amb el compte justificatiu de les despeses que ha efectuat el grup durant el període de juliol fins a desembre de 2019.

Apunten que totes les despeses que consten en el compte justificatiu s'han destinat a atendre les despeses de funcionament del grup municipal.

Precisen que en el decurs d'aquesta setmana presentaran una memòria ampliada, una nota de càrrec amb les factures de serveis externs i el conveni amb el PSC pels serveis prestats, i, finalment, un certificat amb el compte justificatiu amb les factures i també els serveis per valor de 7.275 euros dins d'aquest conveni.