La Policia Local de Llagostera, abans d'ahir, va localitzar el vehicle del fugitiu que va encastar el cotxe contra la Policia de Platja d'Aro, el passat dilluns dia 1 de juny. El vehicle va ser localitzat ahir en una àrea boscosa del veïnat de Panedes de Llagostera. Del conductor, de moment, no se'n sap el parador.

El cotxe, un Peugeot descapotable, va ser robat el diumenge dia 31 de maig a una dona de Roses. El lladre va assaltar-ne la propietària a punta d'escopeta a la zona del passeig de Santa Margarida.

El dilluns dia 1 de juny la Policia Local va localitzar el vehicle a través de les càmeres lectores de matrícules. Primer el van localitzar al matí, però el fugitiu va marxar de seguida.

A primera hora de la tarda, el lladre va tornar a Platja d'Aro i les càmeres el van poder captar quan entrava a l'aparcament gratuït que hi ha al costat de l'avinguda Castell d'Aro, on es fa el mercat municipal. Passaven pocs minuts de les dues de la tarda.

Els efectius de la Policia Local el van aconseguir acorralar a lasortida de l'aparcament. Li van posar un cotxe al davant i un altre al darrere. El fugitiu va envestir el cotxe de darrere. La policia va veure que es posava la mà a la cintura i com que sabien que anava armat van disparar un tret contra el cotxe.

El fugitiu va poder escapar cap a l'autovia en direcció Girona, on va poder evitar els cotxes de la Policia Local que el perseguien. La cerca continua.