Un incendi va cremar una pila de residus acumulats a la nau que l'empresa Residus Auladell té al carrer Josep Flores. Es tracta d'una nau diferent de la que va cremar durant tota la nit del divendres, dia 22 de maig, i va provocar el desallotjament d'un bloc de pisos d'un carrer proper.

En el cas d'ahir, els bombers van rebre l'avís a dos quarts de dues de la tarda pel fet que cremaven plàstics i residus acumulats en un pati exterior.

Els plàstics van provocar una intensa columna de fum, cosa que va fer que l'alcalde demanés als veïns que tanquessin les finestres. Com que el record de l'últim incendi és molt viu, va haver-hi reaccions de protesta a les xarxes socials.

En l'incendi hi van treballar cinc dotacions de bombers, que en poca estona van tenir el foc controlat. A pesar de tenir el foc sota control, els bombers van haver de romandre al lloc dels fets tota la tarda per evitar que el caliu amagat revifés el foc. Els treballs van consistir a remullar, netejar i evitar el fum.

Incendi del 22 de maig

L'incendi de fa dues setmanes va tenir lloc a la nau que l'empresa té a la carretera d'accés a Girona. Va ser molt més aparatós que l'actual, ja que va provocar una columna de fum que va ser vista des de molta distància. Aquell foc va destruir gran part de les instal·lacions afectades, va obligar a confinar els veïns i a desallotjar un bloc de pisos proper. Més de trenta dotacions de bombers van treballar en l'extinció.