Els Mossos d'Esquadra estan buscant un home que en va apunyalar un altre aquest dimecres al vespre a Figueres. L'agressor hauria causat un tall profund a l'avantbraç de la víctima, però tot i això l'agredit es va poder presentar pel seu propi peu a l'hospital comarcal, ferit. La víctima ja ha presentat denúncia davant de la policia i ja va estat donada d'alta del centre sanitari.

Els fets es van produir dimecres, poc abans de les set del vespre, a prop de l'estació de tren de Figueres. Un testimoni va alertar al 112 que acabava de presenciar una baralla entre dos individus i que un li acabava de clavar una ganivetada a l'altre. Tot i això, quan els agents van arribar fins al lloc dels fets, ja no hi van trobar cap dels dos implicats.

Al cap de poca estona, tanmateix, un home es va presentar a l'hospital de Figueres amb un tall profund a l'avantbraç que havia estat produït amb un ganivet. L'home va ser atès de la ferida pel personal sanitari i en aquests moments ja està donat d'alta del centre de salut.

En paral·lel, però, el personal sanitari va alertar els Mossos de l'arribada d'aquell home amb la ferida, i els agents es van personar fins al centre hospitalari. L'home va explicar als agents el que havia passat i va denunciar l'agressió.

De moment, els Mossos, que tenen una investigació oberta, no han localitzat encara l'agressor. De la mateixa manera, els motius de la baralla tampoc estan clars encara.