Ahir, cap a les onze del matí, va produir-se un despreniment d'uns 150 metres a les catenàries de les instal·lacions d'Adif entre Figueres i Vilamalla. Aquest accident va provocar incidències a la línia 11 i va provocar retards d'uns 45 minuts de mitjana.

Els trajectes entre Figueres i Llançà es van dur a terme en via única i va afectar aproximadament quatre trens i 75 passatgers fins a les sis de la tarda, quan segons fonts oficials va acabar de ser reparat.

Normalitat a Rodalies

D'altra banda, les principals línies de Rodalies de Catalunya recuperen el seu servei habitual els dies laborables a partir d'avui, després de les limitacions que s'han establert per la crisi del coronavirus. En un comunicat, Renfe va informar que la R1, R2, R3 i R4 tornaran a circular al 100%, encara que en la R3 funcionaran sis dels set serveis per sentit.

Per als trens regionals i la R8 es manté el servei del 50%, i la R7 seguirà sense funcionar. La circulació durant els caps de setmana i els dies festius és del 88% per als serveis de Rodalies de Barcelona.