El grup hoteler Med Playa, amb seus a Girona i a Benidorm, té els 16 establiments tancats des del març passatper la pandèmia de la COVID-19, però té previst iniciar la reobertura a partir del 12 de juny de forma esglaonada. El grup hoteler compta amb 16 establiments i els situats a Tossa de Mar i Platja d'Aro seran dels primers d'obrir, juntament amb el de Bulgària i alguns de la Costa Daurada, Benidorm i la Costa del Sol.

La presència de client espanyol marca l'inici d'aquestes reobertures, i la resta d'hotels es mantenen a l'expectativa de l'arribada del turista estranger, sobretot rus i britànic.

La intenció de la cadena és primer posar en marxa 9 dels seus hotels, situats a la zona de Bulgària, Costa Brava, Salou, Benidorm i Costa del Sol. El primer hotel que obrirà, el divendres dia 12 de juny, és l'únic que tenen a l'estranger, el Bella Vista, situat a la ciutat búlgara de Sinemorets, en un país poc afectat per la pandèmia. A la Costa Brava, obrirarn entre el 20 i el 26 de juny, els hotels Monterrey (Platja d'Aro) i Sant Eloi i Esmeraldas (Tossa de Mar). A la Costa Daurada, el 20 de juny el Calypso de Salou (Tarragona). A principis de juliol obriran els establiments de la Costa del Sol, a Màlaga (dia 3), el Pez Espada de Torremolinos i el Bali de Benalmádena; i dos dels cinc que tenen a Benidorm (dia 7),l'Agir i el Regente. Els set restants, situats a la costa catalana, alacantina i andalusa, podrien obrir entre finals de juliol i principis d'agost, depenent de la tornada dels vols provinents de l'estranger.

Jordi Avellí, director d'operacions de Med Playa explica que «l'única cosa que a dia d'avui, segons la normativa actual, ens limita tenir més o menys afluència de clients són els aforaments dels menjadors. Per aquest motiu creiem que podrem tenir una ocupació d'un 80% com a màxim dels hotels».