Els Mossos d'Esquadra busquen tres lladres que la matinada d'ahir van assaltar un veí d'Olot a casa seva, el van amenaçar amb armes de foc i el van apallissar. Els lladres van entrar a l'habitatge, una casa aïllada, pels volts de la mitjanit. Feia poca estona que la víctima havia tornat de treballar.

Dos dels assaltants van sorprendre la víctima a l'interior i i el van amenaçar amb armes de foc (es desconeix si reals o simulades). Després van provatrde lligar-lo amb cinta americana, però com que ell s'hi va resistir,el van apallissat. Poc després, un veí va poder veure'ls fugint corrents. Es creu que mentre els dos lladres eren a l'interior de la casa -la víctima viu en una de les plantes- un tercer s'hauria quedat a fora vigilant.

Els lladres han regirar l'habitatge a la recerca d'objectes de valor, però a hores d'ara es desconeix si es van poder endur algun botí. La víctima, que té diverses ferides i contusions, va haver de ser traslladada fins a l'hospital d'Olot, però el seu estat no és greu. La Unitat Territorial d'Investigació (UTI) s'ha fet càrrec del cas i treballa per intentar localitzar els assaltants.

L'assalt a Olot va passar, precisament, una setmana després que les comarques gironines fossin escenari d'un altre robatori violent, aquest amb tiroteig inclòs. Dilluns de la setmana passada, un lladre va assaltar una dona al passeig marítim de Santa Margarida de Roses, li va prendre la bossa de mà i se li va emportar el cotxe, un descapotable negre. L'home, de 28 anys, va ser detingut.