Violenta agressió a un home dimecres a la nit a Girona. En un vídeo gravat per un veí del bloc de pisos situat a la zona dels Químics, es pot veure com un home n'agredeix un altre, primer amb una vara de ferro i posteriorment a cops de peu i amb violentes empentes i cops.

Més tard s'hi afegeix un altre home que també participa en l'agressió. Tot plegat a la vista dels nombrosos veïns que van contemplar l'escena des dels seus balcons i que cridaven els homes amb la intenció que deixessin de donar cops.

En les imatges es pot veure com els agressors acaben marxant i que l'agredit queda a terra, però segons més tard, aquest s'aixeca i marxa corrents en la direcció per on han fugit els dos primers.

Segons els Mossos d'Esquadra, la baralla es va produir al carrer Maria Josep Arnall, a tres quarts d'onze del vespre.

Tres persones discutien amb una quarta i i es va iniciar una baralla. Dos homes de nacionalitat marroquina de 33 i 35 anys van agredir amb violència una tercera persona, un home de 30 anys de nacionalitat espanyola.

Segons aquest darrer, els agressors volien accedir a un local on la víctima, que podria ser un sense sostre, considera que és casa seva.

Els dos homes van colpejar amb una barra de ferro i a cops de peu, segons els testimonis recollits i les imatges, a la víctima a la qual van donar un fort cop a la zona occipital.

Al lloc s'hi va desplaçar els Mossos, la Policia Local i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre el ferit que sagnava molt. Va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Les altres tres persones van fugir.

La Policia Local de Girona van iniciar una recerca juntament amb els Mossos. Els primers van poder localitzar els agressors amb la descripció de la víctima. Van ser detinguts per lesions.