Un noi de 18 anys va resultar ferit crític després de caure des de 7,5 metres d'altura a la facultat de ciències del campus de Montilivi de la Universitat de Girona (UdG).

Segons ha pogut saber Diari de Girona i va confirmar la UdG els fets van tenir lloc divendres a dos quarts de tres de la matinada. El jove es trobava sobre la claraboia del teulat de l'edifici acompanyat de tres persones més, quan la instal·lació va cedir i el noi es va precipitar des d'una altura de 7,5 metres, patint diversos danys.

Les persones que l'acompanyaven van avisar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va desplaçar dues ambulàncies fins a la facultat del campus de Montilivi. L'afectat va ser traslladat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat crític. Ahir seguia ingressat en estat estable dins la gravetat a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Per la seva part, la Universitat de Girona va declinar donar més detalls de l'accident per preservar la intimitat del jove afectat i de la seva família. Es desconeix si el noi és estudiant d'aquesta facultat o una altra d'aquest campus universitari o els motius pels quals es trobava, juntament amb tres persones més, al teulat de la facultat de ciències la matinada de divendres.