17 de juny de 2020
17.06.2020
Diari de Girona

El govern espanyol dona més de 500 tones de menjar al Banc d'Aliments i Creu Roja Girona

Es preveu que amb aquesta quantitat es podrà arribar a 43.295 persones de la demarcació en situació vulnerable

17.06.2020 | 16:05
El subdelegat del govern espanyol a Girona, Albert Bramon, parlant amb alguns dels membres de Creu Roja Girona i el Banc dels Aliments en un magatzem del Banc dels Aliments

El govern espanyol ha donat més de 500 tones d'aliments bàsics que es repartiran entre el Banc dels Aliments i Creu Roja a Girona amb l'objectiu d'ajudar a les persones més vulnerables. Els aliments inclouen arròs, mongetes cuites, fesols, llet sencera, oli d'oliva, tonyina en conserva, batuts de xocolata o terrines infantils de fruites i pollastre. Es tracta de menjar que pot ser emmagatzemat molt de temps i que també és fàcil de transportar. Ara, els encarregats de distribuir-los seran els voluntaris del Banc dels Aliments i Creu Roja. Des del govern espanyol calculen que tot el menjar permetrà ajudar a 43.295 persones a la demarcació de Girona en situació vulnerable.

El subdelegat del govern espanyol a Girona, Albert Bramon, ha destacat que "el repartiment d'aliments a les persones més desfavorides és d'una importància especial". Per això, Bramon ha remarcat que el compromís de l'executiu de Pedro Sànchez és "garantir que cap ciutadà es quedi enrere".

La donació de menjar s'emmarca dins d'un programa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació. Aquest programa tindrà tres fases: dues es faran al llarg del 2020 i una tercera durant el primer trimestre del 2021. La donació de menjar en el conjunt de Catalunya arriba a les 3.240 tones que beneficiaran a 236.161 persones.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook