La immobiliària gironina Ceigrup ha integrat a la seva organització el grup Amat Immobiliaris. Fundada el 1948, és una de les immobiliàries de referència a Barcelona amb 79 empleats i oficines a Barcelona, Sant Just Desvern i Sant Cugat. Amb aquesta incorporació, Ceigrup consolida el seu projecte d'agrupació de professionals immobiliaris i dona un gran impuls a la seva presència a Barcelona.

Sense els 79 empleats d'Amat Immobiliaris, Ceigrup, ara, té 184 empleats i administra 953 comunitats de veïns. Disposa de 20 oficicines situades a Blanes, Caldes de Malavella, Sant Antoni de Calonge, Palamós, Platja d'Aro, Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guixols, S'Agaró, Torroella de Montgrí, Llançà, Pals, l'Escala, Port de la Selva, Roses, l'Estartit, Figueres, Girona, Banyoles, Olot i Puigcerdà.

L'any passat, Ceigrup va dur a terme 609 operacions de compravenda, xifra que representa un volum de 86 milions d'euros.

A pesar de la paralització de la covid-19, el grup ha continuat donant servei i ha implementat solucions àgils per facilitar els tràmits de compra-venda. En alguns casos, ha dut a terme vendes de manera totalment virtual amb clients estrangers. La portaveu del grup, Esther Torrent, ha ressaltat el paper de les noves tecnologies en la superació de la crisi.