Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 46 anys i domicili desconegut per cultivar en un mas una plantació amb 1.690 plantes de marihuana. Se li atribueix un delicte contra la salut púbilca i un altre de defraudació de fluid elèctric. Va passar el 18 de juny arran d'una investigació iniciada a finals de maig davant la sospita d'una plantació de marihuana.

Després de fer diverses vigilàncies, els mossos van demanar l'autorització judicial per fer una entrada al domicili i van constatar que tenia la plantació repartida en cinc estances.

El pes brut de la droga era 244,75 kg i el seu valor al mercat il·lícit seria de 427.543 euros, segons l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents.

Els Mossos d'Esquadra van trobar l'home a dins del mas de Vilademuls que estava vigilant la plantació. També van constatar que hi havia una connexió elèctrica fraudulenta a la xarxa general, un fet que provocava caigudes de llum a la zona així com un alt risc d'incendi a la massa forestal que envolta el mas.

Per tot plegat, els policies van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. El detingut, de 46 anys i nacionalitat albanesa i sense antecedents, va passar a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs.