A primera hora d'ahir diumenge es va localitzar el cos sense vida d'una persona flotant a les aigües de l'Estany de Banyolesa la zona del mirador de fusta del Vilar al paratge Ramon Margalef, entre l'estanyol del Vilar i l'església de Porqueres. El cos, que no presentava signes de violència.

Dotacions de Mossos d'Esquadra, Policia Local i Bombers es van concentrar al lloc dels fets per esbrinar les circumstàncies d'aquesta mort així com custodiar el cos a l'espera de l'arribada de la comissió judicial per procedir a l'aixecament del cadàver.

Les primeres investigacions policials apunten que es podria tractar d'una acció voluntària o accidental. La línia d'investigació s'inclina per la primera opció, el suïcidi.

Aquest dilluns han transcendit més informacions sobre la identitat del difunt: es tracta d'un home gran, de 81 anys, veí de Porqueres i de nacionalitat espanyola.

La víctima mortal va ser localitzada per una dona originària dels països de l'est que passejava els seus gossos per l'estany.