Un nen de 7 anys va morir i un de sis es troba en estat crític després d'aparèixer surant al mar a la platja de Roses, davant del popular edifici conegut com les Ones. Els dos joves van ser trobats a l'aigua pels volts de quarts de set del vespre. Les primeres informacions apunten que els pares van deixar els dos nens jugant a la platja i que al cap d'una estona es van girar i ja els van veure surant a l'aigua.

En el moment dels fets hi havia personal sanitari del SEM a prop de la platja i els va atendre. El personal sanitari els va poder remuntar després d'una hora de maniobres de reanimació. Tot i això, un d'ells va perdre la vida i l'altre estava molt greu a l'hora de tancar aquesta edició després de ser traslladats amb dos helicòpters del Servei d'Emergències Mèdiques a l'hospital Josep Trueta de Girona, després d'aterrar a la mateixa platja.

Platja sense socorristes

Es dóna el cas que a la platja de Roses encara no s'ha iniciat el servei de socorrisme. Els dos menors, que són d'origen marroquí i residents a Figueres, estaven amb els pares d'una de les criatures a la platja. La dona hauria explicat a les persones que en aquell moment hi havia en el lloc dels fets que cap dels dos menors sap nedar. A banda del SEM i la Guàrdia civil, fins al lloc també s'hi van traslladar els Mossos i la Policia Local, que va desallotjar la platja perquè poguessin aterrar els helicòpters.