08 de juliol de 2020
08.07.2020
Diari de Girona

El Museu del Circ de Besalú ajorna l'obertura fins a la tardor

El Festival Internacional del Circ de Girona manté el format pel febrer però s'adapta a la COVID-19

07.07.2020 | 23:46
L'edifici de Besalú que acollirà el Museu del Circ.

El Museu del Circ projectat a Besalú no obrirà fins a la tardor. Els responsables d'aquesta iniciativa, Circus Arts Foundation, havien previst l'obertura pel maig d'aquest 2020. La pandèmia, però, ha obligat a ajornar l'estrenat del Palau Internacional de les Arts del Circ mig any més. Mentrestant, els mateixos promotors del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or de Girona han anunciat que preveuen celebrar la desena edició de cara al febrer del 2021. Mantindran el format dels anys anteriors i el calendari de representacions.

Tot i així, els organitzadors estan preparant una nova logística en els accessos a la carpa per evitar aglomeracions en les entrades i sortides. Des d'aquest dimarts ja es poden comprar les entrades.

El Museu del Circ ha costat cinc milions d'euros, el 70 % dels quals han estat finançats per la fundació, un 20% per les administracions públiques i el 10% per inversors privats. El museu s'ubicarà a l'antic monestir benedictí de Sant Pere de Besalú. En una primera fase d'obertura està previst que s'exposi entre el 70 i el 80% del fons de la fundació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit