La Diputació de Gironaa la Selva, que havia quedat malmès a causa del temporal Gloria Gloriaa finals de gener. Es tracta de la infraestructura que connecta part de la via verda que uneix els municipis de Girona i Olot.

Tot i la situació d'emergència generada per la pandèmia de la covid-19, es van poder mantenir els terminis de l'obra, ja que la construcció de la passera es va poder fer «a porta tancada». El nou pont és voladís, té més capacitat hidràulica i està habilitat per ampliar el nombre de persones. El cost total d'aquesta millora ha estat de 552.832 euros.

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Eduard Llorà; l'alcaldessa d'Anglès, Àstrid Desset, i l'alcalde de la Cellera de Ter, Xavier Boïgues, van visitar el nou pont ahir a la tarda per constatar la finalització de les obres.

El gran cabal d'aigua que va baixar amb el temporal va arrossegar nombroses restes vegetals i va encallar diversos arbres entre les columnes del pont. Aquest fet va provocar que part de l'estructura del pont cedís i va rebentar canonades d'aigua potable de l'entorn, que provenen del Pasteral.