09 de juliol de 2020
09.07.2020
Diari de Girona

Imputen una regidora de Ripoll per un delicte d'odi a la comunitat musulmana

Sílvia Orriols va fer unes declaracions en contra l'obertura d'un nou centre de culte a la ciutat

09.07.2020 | 16:56
Imputen una regidora de Ripoll per un delicte d'odi a la comunitat musulmana

L'exregidora del Front Nacional per Catalunya (FNC) i actualment regidora no adscrita a l'Ajuntament de Ripoll, Sílvia Orriols, ha estat denunciada per l'associació Annour per un presumpte delicte d'odi contra la comunitat. Segons ha anunciat ella mateixa a les xarxes, l'associació Annour l'ha denunciat per unes declaracions que va fer, al ple municipal del passat mes de gener, quan va presentar una moció en contra de l'obertura d'un nou centre de culte a la ciutat. Orriols ha engegat una campanya per col·laborar en la seva defensa jurídica. Haurà de declarar com a investigada el proper 21 de juliol als jutjats de la capital del Ripollès.

Orriols va presentar el passat mes de gener al ple de Ripoll –quan encara era regidora del Front Nacional- una moció en contra de l'obertura d'un nou centre de culte de la comunitat Annour a la ciutat. La moció, va ser tombada per la resta de grups del consistori. Entre d'altres, Orriols va acusar la comunitat de fomentar la segregació per sexe i també de ser el centre que va contractar el cervell dels atemptats de Barcelona i Ripoll.

Davant d'això, Annour va decidir presentar una denúncia contra la regidora per un presumpte delicte d'odi. Segons anuncia ella mateixa a través d'un blog que ha creat per recaptar fons, el jutge l'ha citat a declarar el proper 21 de juliol als jutjats de Ripoll.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook