15 de juliol de 2020
15.07.2020
Diari de Girona
MEMÒRIES DE LA COVID-19

Un rapsode amb sensibilitat aficionat al pessebrisme

Joan Llagostera i Serra va morir el 19 de maig, amb 90 anys, a Olot

15.07.2020 | 15:53
Un rapsode amb sensibilitat aficionat al pessebrisme

El rapsode Joan Llagostera i Serra va morir el 18 de maig a Olot a l'edat de 90 any. Era un olotí d'una gran sensibilitat artística i cultural. Va participar en recitals i trobades del cau de poesia dels Amics de les Lletres Garrotxines, entitat a la qual estava molt vinculat.

Coneixia i recitava poemes de memòria com l'Elogi de les muntanyes de Josep Maria de Segarra. Estava a més aficionat a l'escultura, la ceràmica i el pessebrisme, i va formar part de la junta directiva de l'Agrupació de Pessebristes d'Olot i la Garrotxa.

En l'àmbit interpretatiu van ser conegudes les seves participacions als Pastorets del Centre Catòlic d'Olot. Encara a l'últim Nadal va interpretar el personatge de Soff.Diari de Girona ha obert en la seva edició digital un espai per recordar els veïns i veïnes de les comarques gironines que han mort a causa del coronavirus. Familiars o amics que vulguin participar poden fer arribar a través del correu electrònic participacio@ddg.cat un text d'entre 1.200 i 1.500 caràcters en el qual n'expliquin els principals trets biogràfics, l'activitat professional, les aficions... Els textos han d'anar acompanyats d'alguna fotografiaLa pandèmia i el confinament ha fet que molta gent no es pogués acomiadar com hauria volgut a persones estimades, fossin o no víctimes de la Covid-19. Per això, aquest espai digital a la web de Diari de Girona també restarà obert als escrits en memòria d'aquestes persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook