Tarda de tempestes a les comarques gironines, especialment al Prepirineu. Al voltant de les dues, els ruixats intensos han començat al voltant de Camprodon i han anat guanyant força a mesura que avançava cap a la comarca de la Garrotxa. El Servei Meteorològic de Catalunya explicava que la tempesta ha anat acompanyada de pedra i molta activitat elèctrica. El front de pluges ha avançat des d'allà en direcció a la Selva, on les precipitacions han estat de menor intensitat.

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, a l'observatori de Molló-Fabert (Ripollès) s'han arribat a acumular 74,9 litres per metre quadrat. A la mateixa comarca, a Sant Pau de Sant Pau de Segúries han caigut 29,6 litres. A la Garrotxa, s'han registrat precipitacions properes als 20 litres per metre quadrat a la Vall d'en Bas i Olot.

Demà, la pluja i les tempestes seran encara més protagonistes. A partir de migdia tornaran a créixer nuvolades a zones de muntanya que al llarg de la tarda deixaran xàfecs al terç nord, a l'interior del quadrant nord-est i a la resta del prelitoral.

La previsió per demà es pot veure en aquest vídeo: