Renfe oferirà a Catalunya prop de 40.000 places de trens Ave i Llarga Distància amb descomptes de fins al 65% per viatjar durant el mes vinent d'agost. Segons afirma la companyia, l'oferta permetrà comprar amb els preus i les condicions de la tarifa promocional Promo+, que, a més, contempla opcions de flexibilitat en canvis i anul·lacions.

Renfe afirma que amb els descomptes disponibles es permetrà trobar «tota mena d'ofertes», entre les quals destaquen els preus promocionals per a parelles, que ofereixen un 2x1 en plaça de Turista i a meitat de preu, i per a famílies i grups reduïts, l'opció d'obtenir una quantitat de des de quatre bitllets pel preu de 100 euros.

Els bitllets amb les promocions aplicades es troben a la venda als canals habituals de Renfe: renfe.com, agències de viatge, app Renfe Ticket, estacions, venda telefònica i oficines de Correus.

Seguretat i confiança

Segons afirma Renfe, l'objectiu prioritari de la companyia és oferir als viatgers «la màxima seguretat i confiança a l'hora de viatjar», per poder recuperar d'aquesta manera els «hàbits de mobilitat en transport ferroviari».

Aquest és el motiu pel qual la companyia destaca que «continua reforçant els procediments de neteja i desinfecció de tots els trens», amb la finalitat d'oferir un «entorn segur durant el viatge» a tots els usuaris i usuàries que es transportin amb tren.