Un caçador va trobar ahir l'emú que havien robat en una finca de LlagosteraL'animal, que és semblant a un estruç, va aparèixer cap a les onze del matí. Estava ajagut en un rec situat a uns 200 metres de l'habitatge d'on se l'havien endut fa uns dies. Segons explica la seva propietària, Deborah Pinto, tot apunta que els lladres que se'l van endur van decidir retornar-lo sense que els veiessin. L'emú, una femella adulta, mostrava senyals d'haver estat lligada. Va aparèixer amb pelades al coll i ferides a les potes, que li hauria provocat una corda.

Després que el caçador alertés la Policia Local, i aquesta al seu torn avisés la propietària, Pinto va anar a buscar l'animal amb un tot terreny i se'l va endur fins a la seva finca.

L'emú va desaparèixer dimecres al vespre. Va ser entre les set i les deu de la nit. Quan la seva propietària va tornar a aquella hora a la finca, es va trobar la porta del tancat mig oberta. De l'animal, no n'hi havia ni rastre. Però sí que Pinto va veure una escampadissa de plomes davant del seu habitatge.

Ferides a les potes

De fet, la propietària explica que dimecres, poc abans de les deu de la nit, van veure una furgoneta aparcada davant la seva finca. I que l'emú té signes que evidencien que se l'haurien emportat. L'ocell té pelades al coll i ferides a les potes, que li hauria fet la corda amb què l'haurien lligat.

Ara, l'emú ja torna a estar dins el seu tancat.