Els Mossos d'Esquadra busquen un grup de lladres que aquest dimarts es van emportar un caixer d'una entitat bancària de Riells i Viabrea. Els delinqüents van encastar un camió grua contra l'entitat bancària i van arrencar, literalment, el caixer automàtic. El succés va produir-se durant la matinada i no és el primer cop que es produeix un robatori d'aquest tipus a la demarcació. Un testimoni va alertar els Mossos a un quart de sis de la matinada que hi havia greus destrosses a l'entitat bancària de La Caixa de Riells i Viabrea, situada al carrer Morou.

L'AIC (Àrea d'Investigació Criminal) dels Mossos té oberta una investigació i ja fa mesos que va al darrere d'un possible grup criminal, que seria el responsable d'aquests robatoris, que semblen de pel·lícula. N'hi ha hagut en diversos punts de la demarcació i l'objectiu principal són els bancs, però també han actuat en empreses i farmàcies.

Es dona el cas, però, que el de Riells estaria relacionat amb la banda que porta de corcoll els Mossos i que roba grues per després cometre aquests fets.

En el cas de Riells i Viabrea, els Mossos van lligar caps ràpidament ahir, ja que la grua que es va utilitzar per encastar al banc seria la que es va robar de matinada a Castelló d'Empúries. Concretament, en una empresa de grues, on dos encaputxats van entrar i, després d'intentar-ho amb tots els vehicles, van aconseguir que un s'engegués i van fugir. Es tracta del vehicle utilitzat per un grup d'encaputxats en el robatori del banc de Riells i Viabrea. Els Mossos investiguen els fets i també els robatoris de grues, que malauradament acaben utilitzades per altres delictes.