20 de agost de 2020
20.08.2020
Diari de Girona

Banyoles acaba les obres de millora de l'entrada nord del cementiri municipal

20.08.2020 | 00:32
Banyoles acaba les obres de millora de l'entrada nord del cementiri municipal

L'Ajuntament de Banyoles ha finalitzat, durant les últimes setmanes, els treballs de millora que s'han estat portant a terme al cementiri municipal. Les obres han permès arreglar l'entrada de l'entrada nord del cementiri, per l'accés al Puig de Sant Martirià, pavimentar-la i condicionarla per evitar filtracions d'aigua.

La principal actuació ha consistit en la construcció d'un mur de contenció amb bloc de formigó prefabricat, al costat del portal d'accés dels vehicles funeraris de la zona oest del cementiri. A més, s'ha reconstruït la cuneta de formigó, a la part posterior dels nínxols de la zona oest i s'ha arrencat el remolinat malmès i s'ha tornat a remolinar la part posterior d'aquests mateixos nínxols. També s'ha pavimentat l'entrada i s'ha millorat el desguàs de les aigües pluvials en aquesta zona.

El regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Banyoles, Lluís Costabella, ha explicat que «les obres han permès consolidar un mur en aquesta zona perquè el talús que hi havia fins ara amb les intenses pluges es desfeia i deixava la zona enfangada».


Acabar amb les filtracions

A més, el representant municipal també ha destacat que «les pluges provocaven també filtracions als nínxols d'aquesta zona alta del cementiri on hi havia humitats que malmetien aquests nínxols», fet que ara s'haurà resolt.

Els treballs, que ha portat a terme la mateixa empresa concessionària que s'encarrega de la gestió del cementiri municipal, han suposat una inversió de 30.162,15 euros, segons ha informat el consistori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook