Blanes està celebrant aquest cap de setmana la Festa Petita dels Copatrons. Les festivitats es van iniciar dijous al vespre amb la sisena edició de la Cantada d'Havaneres que va comptar amb la participació dels grups Port Bo, Les Anxovetes i Cabotatge.

Divendres va ser el dia central de la festa amb la Festivitat de Sant Bonós i Sant Maximià, els copatrons de la vila. Al matí es van celebrar diversos actes oficials entre els quals destaquen l'ofrena floral i la missa en honor als copatrons, que van comptar amb l'alcalde.

D'altra banda, la pista esportiva de la plaça 11 de Setembre va acollir divendres al vespre la programació de «La nit jove». El tret de sortida va ser a ritme de batucada amb el grup de percussió de la Colla de Diables Sa Forcenera, seguit de l'actuació de Shanilee, Vinnie Kairos & Mad Phi i Naiara. Els actes van seguir ahir a la tarda amb els balls de la colla gegantera i la nit de monòlegs amb els humoristes Carlitos, Edu Mutante i Òscar Sáenz. La Festa Petita finalitza avui amb una audició de sardanes de la Cobla Ciutat de Girona.